Domen er på plass.

Som sikkert dei fleste har fått med seg så har vi fått ny leikehytte på uteområdet vårt. Og sjølv om denne typen kalles for Dome så har borna i barnehagen alt gjett den namnet "fotballhytta".

Det er Sjur Reisæter Haugen som står bak ide og utførelsen av denne spesielle hytta vi har fått på plass hos oss.

Den vart konstruert og sett i samman på ein låve på Sletteland, for så å bli frakta ned til barnehagen.

Domen er laga av tre som er kledd med taksjingel. Dette gjer til at det er ingen og lite vedlikehald på den, samtidig som matrialen held seg tør og fin.

Domen har blitt tatt veldig godt imot, og første lunsj var det var det alle borna på Fjære som hadde æra av å ha. Den gjekk av stabelen samme dag som tunnelen vart opna:-) (14 Juni 2013)

Vi vil takke Sjur for at han har lagt ned så mykje arbeid og tid her i barnehagen vår og gjett oss ein av "landets" kulaste leikehytter:-)

TUSEN TAKK SJUR:-)